Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Joogaohjaajat


Måns Broo

Måns Broo on Åbo Akademin uskontotieteellisen laitoksen tutkija ja Anandan päätoimittaja.


Liisa Salo-Lee, jooganohjaaja

PhD, emer.prof., jooganohjaaja, perinteisen kiinalaisen lääketieteen opinnot (TCM) opinnot (Guang An Men Hospital/The China Academy of Traditional Chinese Medicine, Beijing), Asahi –ohjaaja.


Satu Bethell, jooganopettaja, kuvataideterapeutti ja sosiaalialan lehtori

Satu Bethell on jooganopettaja (SJL), kuvataideterapeutti ja sosiaalialan lehtori. Hän on toiminut pitkään Suomen Joogaliiton kouluttajana ja vv. 2015-2017 Euroopan Joogaunionin (EUY) johtoryhmässä ja Konferenssi-koordinaattorina.


Hyvinvointivalmentaja Tero Suhonen

Tero Suhonen on ravinteikkaalla, laadukkaalla ja ekologisella kulmalla operoivan Ruokapuoti Lumon perustaja, avoimella mielellä varustettu ruokaharrastelija, biohakkeri, kylmäaltistusfani ja Investoi Itseesi -hyvinvointivalmentaja.


Joogaohjaaja Anu Jii

Astangajoogasta on tullut minulle tärkeä työkalu itsetutkiskeluun, jossa jokainen hengitys antaa minulle mahdollisuuden aloittaa alusta ja päästää irti menneestä sekä pelosta tulevaa kohtaan.


Hanna Vedenheimo, toimintaterapeutti, AMK Dialektinen käyttäytymisterapeutti, joogaohjaaja, joogaterapeutti ja Trager-terapeutti

Hanna Vedenheimo on toimintaterapeutti, AMK Dialektinen käyttäytymisterapeutti, joogaohjaaja, joogaterapeutti ja Trager-terapeutti.


Henna Kankaanpää, meditaatio


Kaisa Selin, tanssi-liiketerapeutti, sosionomi ja joogaohjaaja

Haluan tuoda tanssin mahdolliseksi kaikille sekä vahvistaa jokaisen ainutlaatuista tapaa olla ja liikkua. Oma tanssitaustani sai minut kiinnostumaan tanssin terapeuttisesta merkityksestä.


Maija Korkeamäki, äitiysfysioterapeutti, doula ja pilates- ja joogaohjaaja

Äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, doula sekä pilates- ja joogaohjaaja Maija Korkeamäki.


Marko Mikkilä, astangajoogaohjaaja

Marko on harjoitellut astangajoogaa vuodesta 2001, ja käynyt Intian Mysoressa vuosittain vuodesta 2007.


Martti Vayu Mäkinen, joogaopettaja

Olen toiminut joogaohjaajana vuodesta 2009. Viralliset joogaopettajakoulutukset suoritin Tampereella vuonna 2011: Integral Yoga® Hatha basic level Teacher Training. Koulutuksen päätteeksi otin myös mantrainitiaation, mantravihkimyksen. Sain oman mantran meditaatiossa käytettäväksi ja jooganimen Vayu. Jatkokoulutuksena Portugalissa Quinta da Calmassa 2012 Integral Yoga® Intermediate level Teacher Training.


Pasi Kuusela, joogaohjaaja, thaijoogahierontaopettaja, hierojan EAT, koulutettu hieroja

Pasi Kuusela on terapeutti ja joogaohjaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus hoitotyöstä ja kehon kanssa työskentelystä. Vuosinen varrella hän on harjoittanut ja opiskellut monia erilaisia hoitomuotoja, kuten: Thaijoogahieronta, osteothai, kraniosakraaliterapia, klassinen hieronta, urheiluhieronta ja jooga. Hän uskoo kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan kehon työhön ja tietoiseen kosketukseen.


Päivi Heurlin, AsahiHealth- ja joogaohjaaja

Päivi Heurlin, AsahiHealth- ja joogaohjaaja


Rauno Lehtonen, jooganopettaja

Heiny, olen porilainen jooganopettaja, eläkeläinen, vaari, aktiivikuntoilija. Uskon äijien ja miesten asteittaiseen vyörymiseen joogan kentälle. Meillä miehillä on hyvät ja jäykät lähtökohdat tälle alalle.


Saana Rasehorn, joogaohjaaja

Joogaohjaajana tuon tämän mystisen itämaisen harjoitteen, jota joogaksi kutsumme, tavan tallaajan tasolle pilke silmäkulmassa. Tule tunneilleni omana itsenäsi; pitämään hauskaa, haastamaan, leikkimään, olemaan. Aidosti, vapaasti.


Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur & Brahm Giani)

Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur) on opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi Yogi Bhajanin perustamassa Guru Ram Das Ashramissa New Mexicossa, USA:ssa, ja opettaa joogaa päätoimisesti


Timo Kurvi, iyengarjoogaohjaaja

Iyengarjooga on yksi maailman suosituimmista joogamuodoista vaikka Suomessa se on vielä kohtalaisen tuntematonta. Iyengarjoogaoppilaiden keskuudessa tämä joogamuoto on saanut nimensä intialaisen pääopettaja B.K.S. Iyengarin mukaan.