Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Flowjooga


Flowjooga

Flow - tai Vinyasa Flow – joogassa jooga-asennot yhdistetään virtaavaksi liikkeeksi hengityksellä (vinyasa=virtaava). Liikesarjat ovat simppeleitä, ja vaativimmista asennoista on aina tarjolla vasta-alkajille sopiva variaatio. Sinun ei siis tarvitse olla notkea, ketterä, hoikka eikä akrobaattinen voidaksesi tehdä flowjoogaa! Tässä joogamuodossa pääset kuitenkin tuottamaan kehossa lämpöä ja haastamaan itseäsi, tietysti omaa kehoa kuunnellen.

Flowjoogassa jokaisella tunnilla näkyy ohjaajan oma tyyli. Saanan helposti lähestyttävällä tunnilla sarja rakennetaan tietoisen läsnäolon ympärille – soljuva tunti tuo niin lempeää haastetta kuin syvää rentoutta.

Lempeä Flow -tunnilla pääset tutustumaan flowjoogaan vähän kevyemmän ja rauhallisemman sarjan tahtiin. Kehoa sisältäpäin tunnustellen ja tälle hetkelle avautuen luodaan hyvä olo niin mielelle, kuin keholle!

Power Flow + Inversion -tunnilla pääset kehittämään voimaa ja kestävyyttä dynaamisen sarjan myötä ja haastamaan itseäsi keholla kikkaillen, maailman ylösalaisin heittäen! Huomaa, että et tarvitse minkään näköistä kokemusta päällä-/käsilläseisonnasta, kaiken tasoiset joogit on tunnilla huomioitu. Niin kehoa kuin mieltä vahvistaen, virrataan kohti loppumeditaation autuasta syvärentoutta!

Flowjoogatunnit ohjaa joogaohjaaja Saana Rasehorn.

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut