Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kundaliinijoogaa livemusiikkiin


Tervetuloa kokemaan kundaliinijoogan harjoitus mantramusiikin kannattelemana!

Kundaliinijooga tuo potkua ja pontta elämään. Saat itsesi löytämisen kokemuksia ja itsearvostusta, ja silloin mieli kevenee ja elämään tulee iloa. Tule mukaan lataamaan akut iloiseen joogapäivään!

Harjoituksen ohjaa Teija Enoranta (henkiseltä nimeltään Shabad Deep Kaur), ja äänivärähtelystä vastaa Brahm Giani -mantrabändi.

Kundaliinijoogassa hyödynnetään värähtelyä ja painetta, jotta itse tuotamme asanaharjoituksessa, pranayama -hengitysharjoituksessa sekä mantroissa ja mudrissa. Harjoitukset auttavat kehoa puhdistumaan ja voimistumaan, mieltä hellittämään huolehtimisesta, ja sydäntä päästämään irti emotionaalisesta kuonasta. Keho ja mieli rentoutuvat ja elämään tulee tilaa ilolle ja keveydelle. Työpajan päätteeksi puhdistava vaikutus viimeistellään syvässä, uudistavassa rentoutuksessa.

Kundaliinijoogaharjoitus sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, eikä aiempaa kokemusta joogasta tarvita. Ainoastaan raskauden aikana ei kundaliinijoogaharjoitusta suositella.

Pukeudu mukaviin vaatteisiin, joissa voi liikkua ja venytellä. Rentoutukseen on hyvä varata lämmintä pitkähihaista ja villasukat.

 

www.varuna.fi
www.teijaenoranta.fi
www.kundaliinijooga.fi

www.facebook.com/shabaddeep.kaur
www.facebook.com/ShabadDeepYoga/
www.facebook.com/kirtangiani/

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut