Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Pasi Kuusela, joogaohjaaja, thaijoogahierontaopettaja, hierojan EAT, koulutettu hieroja


Pasi Kuusela

Joogaohjaaja | Thaijoogahieronta opettaja | Hierojan EAT | Koulutettu hieroja

Pasi Kuusela on terapeutti ja joogaohjaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus hoitotyöstä ja kehon kanssa työskentelystä. Vuosinen varrella hän on harjoittanut ja opiskellut monia erilaisia hoitomuotoja, kuten: Thaijoogahieronta, osteothai, kraniosakraaliterapia, klassinen hieronta, urheiluhieronta ja jooga. Hän uskoo kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan kehon työhön ja tietoiseen kosketukseen.

Pasi on erittäin kiinnostunut kehon ja mielen liikkeistä ja toiminnoista sekä tietoisuuden ja läsnäolon merkityksestä. Tämä intohimo onkin johdattanut häntä matkustamaan ja oppimaan eri opettajilta ympäri maailmaa.

Tällä hetkellä matkustamisen ja opiskelun ohessa Pasi työskentelee ja ohjaa omalla hyvintointistudiolla Eurassa sekä järjestää työpajoja niin Suomessa kuin Euroopassakin.

Pasin lämmin hymy ja lähestymistapa elämään tekee hänen tavastaan jakaa tietoa erittäin ainutlaatuisen kokemuksen. Hänen toiveenaan on, että jokainen ihminen oppisi kuuntelemaan, ymmärtämään ja hoitamaan omaa kehoaan ja mieltään paremmin.

Lisätietoja: https://thaijoogahieronta.fi/

 

Pasi Kuuselan kotisivuille>

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut